Klubben (The Club)

Sporten hockey stammer oprindeligt fra England, og sporten har spredt sig ud over hele verden. I dag er hockey en af verdens mest udbredte sportgrene med nationale forbund i 117 lande.
Hockeysporten er en sport som både henvender sig til drenge såvel som piger i alle aldre.
Sporten kan beskrives ved tre begreber. Tempo, teknik og koordination.
For den nye hockeyspiller er sporten nem at gå til, men svær at mestre.

Ungdom
Gentofte Hockey Klub modtog i 2004 Danmarks Idræts Forbunds certificering for ”Et godt idrætsmiljø for børn”.

Gennem sportslige og sociale aktiviteter kan Gentofte hockey Klub tilbyde piger og drenge et sundt og aktivt sportsliv med deltagelse i spændende turneringer i bl.a. Tyskland og Sverige. Det er klubbens hensigt at fremme unikke træk, som kan skabe succesoplevelser for den enkelte spiller gennem fysisk aktivitet, og derigennem at skabe nye venskaber.

Seniorer
Gentofte Hockey Klubs seniorafdeling består af både en herrer- og en dameafdeling. Begge afdelinger er repræsenteret i danmarksturneringen. Det sociale element i holdsporten har altid været meget vigtigt i Gentofte Hockey Klub. Dette gælder både inden- og udenfor hockeybanen.

Motionshockey har i den forbindelse altid været en del af klublivet i Gentofte Hockey Klub, og alle er velkomne til at prøve hockeyen på motionsplan. Samtlige medlemmer (forældre, nybegyndere og oldboys) har mulighed for at deltage til træning, kamp, fester, udenlandsturneringer og andre arrangementer.

Gentofte Hockey Klub har desuden et oldboyshold ”Copenhagen Cavemen” som regelmæssigt rejser udenlands for at vise Gentoftes farver.

Kom og prøv hockeysporten af – vi har en måneds gratis prøvetid for nye medlemmer.

Last Updated (Wednesday, 28 March 2012 19:00)