VIGTIGT: Covid-19 Update

VIGTIGT: Covid-19 Update

12. marts 2020 Slået fra Af admin

VIGTIG INFORMATION! / IMPORTANT INFORMATION! (English below)

Update: following recommendations from the Government all sports facilities in Gentofte will continue to be closed until the 14th. of april.

Kære medlemmer og venner Efter kraftig anbefaling fra den danske regering og Dansk Idrætsforbund suspenderer Gentofte Hockey Klub alle sportslige og sociale aktiviteter i klubben pr. dagsdato (12. marts) og til og med 29. marts 2020. Suspenderingens mål er led i et nationalt tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af coronavirus. Vi vil i den kommende tid følge udviklingen nøje og informere løbende om klubbens situation. Med venlig hilsen Gentofte Hockey Klub

…… in English …….

Dear Members and Friends, Following a strong recommendation from the Danish Government and the Danish Sports Association (DIF), Gentofte Hockey Club suspends all sporting and social activities in the club as of today (March 12) and through March 29 2020. The objective of the suspension is part of a national initiative to fight the spread of the coronavirus. In the coming time, we will monitor development closely and inform about the club’s situation on an ongoing basis. Best regards Gentofte Hockey Club