Indendørs sæsonen står for døren

20. oktober 2019 Slået fra Af admin

Tid til indendørs

(For english see below)

Efterårets hockey sæson udendørs er ved at gå på held, og de sidste liga kampe er ved at være spillet færdige. Det betyder også at det er på tide at finde halskoene frem fra gemmerne og støve den dejligt lette indendørsstok af og se om handsken stadig passer.

Vi har igen i år fået tildelt træningstid både tirsdag og torsdag. Det har som altid en kabale at få træningstiderne fordelt med hensyn til hold og disponible trænere. Træningstiderne i fordeler sig derfor således:

The autumn season outdoor is at end for 2019. That means that indoor is rapidly approaching, it’s therefore time to dust of the indoor stick, glove and shoes and prepare to play some hall hockey. Maybe it’s time for a new glove if the old one doesn’t fit?

Same as last year we have access to the hall twice per week, tuesday and thursday. To maintain the practice intencity we’ll provide outdoor training for all age groups, as long as the weather permits it.

Training times are featured above.