Fire hold var i aktion i weekenden

admin Ikke kategoriseret

Lørdag drog U14 til Slagelse for at spille sæsonens sidste to kampe. Holdet skulle op i en direkte bronzeduel mod Kalundborg og bagefter mod Sørby Magle.
De første tre halvlege blev af de mere frustrerende af slagsen, hvor samspillet og især den snert af killer-instinkt manglede. Gentofte pressede på i første kamp og dominerede kampen, men det var alligevel Kalundborg, der scorede to første mål i meget passivt eller fraværende forsvarsspil. I anden halvleg blev det bedre, men Kalundborg kunne alligevel til sidst trække sig ud som sejrherre med et nederlag til U14 på 4-3 – en stor skuffelse.
Efter en kort pause stod den på anden kamp – en kamp der var en must win kamp, hvis det matematisk stadig skulle være muligt at hente bronzen hjem. Første halvleg bar i den grad præg af den samme frugt som første kamp, og en frustreret coach overlod derfor taktikken og opstilling til spillerne selv. Det bar tydeligvis frugt, da holdet efter en noget bedre indsats kunne gå fra halvlegen med 8-1, som også var kampens resultat. Nu må holdet vente på sidste runde i U14 rækken og håbe på, at målforskel bringer bronzen til Gentofte.

U10 drog søndag ligeledes til Slagelse for at spille turneringsdag. Her skulle spilles ungerne spille fire kampe – to mod Slagelse og to mod Sørby Magle. Første kamp blev tabt mod Sørby 0-1, og herfra gik det kun en vej. 0-0 mod Slagelse, og to sejre på 3-1 over begge mandskaber.
Der skal lyde Slagelse stor tak for et super arrangement med kage, saftevand, og hvad der ellers tilhører.

Søndag formiddag tog Gentofte imod de nykårede danske mestre fra KH. Kampen startede med ganske stille og roligt med afslutninger i begge ender, men KH får først hul på bylden og scorer fem gange, heraf tre på hjørne, inden damerne tager skeen i den anden hånd og leverede et fornuftigt pres og kunne derfor reducere to gange til pauseresultatet 5-2.
At luften i ballonen var ved at være tom, og med en del småskader hos flere spillere, blev det derfor lidt af en lang 2. halvleg, hvor KH trak fra tre gange, inden Gentofte fik reduceret til 8-3, inden KH afgjorde kampen til 9-3.
Til dagen var Alina gået i mål for første gang, som gjorde en rigtig fin figur der.

I søndagens anden kamp tog Gentoftes herrehold hjemme imod Hockeyklubben Odin. Efter en skuffende sæsonstart med to nederlag var der lagt i kakkelovnen til rematch. Efterårets kampe mod Odin bød på en målrig 7-7 affære på hjemmebane og en sikker 7-2 sejr på udebane. Det var to kampe med masser af mål, og dagens kamp bød på mere fra samme skuffe. Hjemmeholdet kom godt fra start med fokus og organisationen i defensiven, og hurtige fløjangreb og efter 10 minutters spil kunne Sandby let putte bolden i mål fra bagstoplen efter en gennemspilning af Oliver Eaton. Kort efter kom 2-0 målet efter et opspil lige ud af trænerbogen, en kort aflevering tilbage i banen fra baglinjen og et hurtigt slagskud fra BC sendte bolden udenom målmanden og ind i sidenettet. Gentoftes defensiv orkestreret med god volumen af Ash, Fernandez, Wijnand og Olivier, der var tilbage igen en længere skadespause.
Niels Haugaard åbnede ballet i anden halvleg med et hurtigt ryk ind i feltet og et lobskud, der snød målmanden. Kort efter scorede Sandby sit andet mål i kampen, igen fra bagstolpen, hvor bolden imod alle odds lod sig trille forbi både forsvarer og målmand, der begge gik fejl af bolden. Efter en indskiftning fik Odin mulighed for at løbe direkte igennem midten af banen og i 1 mod 1 situationen fejlede Odins nummer 8 ikke, og fik reduceret til 1-4. Sidste del af kampen forsøgte hjemmeholdet at holde gæsterne fra chancer ved at lukke midtbanen helt af. Det lykkedes, og i de døende minutter resulterede et hurtigt opspil fra Christian Fernandez og en løbe- /dribletur over en halv bane, da kampens sidste mål blev sat ind fra baglinjen af BC til kampens resultat 5-1.
En, i træner Utas øjne godkendt præstation, og vi glæder os til sæsonens sidste kamp i Lyngby om 14 dages tid til revance.

Der skal lyde stor til BC og Martin for henholdsvis at dømme en og to kampe på dagen. En uvurderlig hjælp.