Gentoftes damer var i Odense

admin Ikke kategoriseret

Lørdag d. 14. april var Gentoftes damer taget turen over Storebælt for at tage hul på forårssæsonen mod Odin. 12 spillere tog turen afsted, og der til dagen gav debut på dameholdet til Aleena.
Kampen var imødeset med en blanding af glæde, spænding og lidt frygt over Odins nye bane.

En taktik blev lagt, hvor der skulle spilles med lange bolde, fordi den noget langhårede bane ikke lægger op til små besnærende driblinger.

Dameholdet startede som lyn og torden og kom hurtigt foran både med 1- og 2-0 og var i begyndelsen af kampen totalt dominerende. Men stille og roligt kæmpede Odin sig tilbage i kampen, hvor et stort kiks på midten af banen kostede dyrt den anden vej, og Odin kunne reducere til 2-1. Siden bølgede halvlegen frem og tilbage med Gentofte som styrende, og derfor var det også helt fortjent at holdet igen bragte sig yderligere foran 3-1 til pausen.

Trætheden begyndte at spille ind i 2. halvleg og Odin kom med mere tryk, og Gentofte prøvede at leve på kontraangreb i 2. halvleg. Kampen udviklede sig til noget af en thriller, hvor kampen tippede over mod Odin, da de scorede tre gange til 4-3, inden Gentofte fik udlignet til 4-4 på et velspillet angreb over højre side.

De sidste 10 minutter var ren overlevelse for damerne, hvor holdet var presset i bund. Men holdet holdt stand og kunne drage tilbage til Gentofte med det ene point.

Særligt to spillere skal fremhæves, nemlig de to forsvarere Lieve og Frigg. De leverede en indsats på meget højt plan, og med de to spillere har dameholdet en konstellation, som kan føre holdet tilbage til tops i damerækken.

Næste kamp er den 24. april hvor Gentofte tager imod Sørby Magle. Kampen fløjtes op kl. 19.00.

Here we go!