U8 i Odense

admin Ikke kategoriseret

Danish version

Så fik U8 skudt sæsonen i gang! Søndag d. 15/4 var Cas, Casper, Eden, Elin, Storm og Tess til deres første stævnedag. Turen gik til Odense, hvor de skulle spille 4 kampe.

Holdet spillede uafgjort 0-0 mod Marselisborg i den første kamp, men gjorde en god indsats.

Næste kamp var mod Kalundborg som vi vandt 1-0, på et flot mål af Elin, holdets lille bulldog!

Derefter skulle vi spille mod Odin, som vi tabte stort til, men deres hold bestod kun af 8-9 årige drenge. Nederlaget slog os lidt ud, så vi også tabte dagens sidste kamp, som også var mod Marselisborg. Elin fik dog pyntet lidt på resultatet med endnu et mål!

På trods af to nederlag havde vi en fantastisk dag hos Odin, og alle 6 spillere gjorde deres bedste – og lidt mere – og fik en meget bedre ide om hvad det vil sige at spille kamp. Vi glæder os allerede til næste gang!

English version

U8 kickstarted the season. Sunday April 15, Cas, Casper, Eden, Elin, Storm and Tess, went to their first match day. The trip went to Odense, where they played 4 matches.

The team played 0-0 against Marselisborg in the first match, but they made a really good effort. Next match was against Kalundborg, which we won 1-0, with a very nice goal from Elin, the teams little bulldog!

Then we played against Odin, where we lost big, but their team consisted only of 8-9-year-old boys. The loss knocked us out a little, so we also lost the last match, which was also against Marselisborg. Elin saved us a little with one more goal!

Despite the two losses, we had a fantastic day in Odin, and all 6 players did there very best – and then some – and got a much better idea of what it is like to play a match. We are all looking forward to next time!