Succesfuld hockey weekend i Gentofte

admin Ikke kategoriseret

Kamprapport søndag 3. december

Der blev i weekenden spillet hockey i Gentofte på Bakkegårdsskolen. I første kamp tog Gentoftes U14 imod naboerne fra Orient Lyngby. Gentofte kom godt fra start, og første halveg blev en målrig affære for hjemmeholdet. Med en pauseføring på 4 mål blev var sejren så godt som hjemme. I anden halveg blev der skruet ned for tempoet, og hjemme holdet forsvarede føringen indtil sidste fløjt.

Dagens anden kamp stod mellem Gentoftes 1. div hold og København Hockey (KH). Kampen blev en roddet affære med hårdt og direkte spil, få men store chancer og to målmænd der begge præsterede rigtig godt omstændighederne taget i betragtning. Asger spillede en fin kamp i målet med mange store redninger, hvor angriberne derimod brændte store chancer på stribe. Kampens slutresultat blev en smal 2-1 sejr til Gentoftes herre.

I dagenes tredje og sidste kamp tog Gentoftes damehold imod rivalerne fra Slagelse. Gentofte har ikke tidligere vundet over Slagelse i indendørs turneringen. Dette så dog ikke ud til at påvirke hjemmeholdet inden dagens kamp. Slagelse der stillede op uden målmand eller udskiftere måtte hurtigt sande, at deres winnnigstreak ikke kunne holde længere. Solidt opspil, og gode løb på i sær højrefløjen sikrede hjemmeholdet mange gode chancer. Kampens mål kom oftest efter hurtigere afslutninger fra højrefløjen, afslutninger der med stor præcision havnede i det tomme mål.

Match Report Sunday the 3rd. December

In the weekend there was hockey in Gentofte at Bakkegårdsskolen. In the first match, Gentoft’s U14 took on the neighbors from Orient Lyngby. Gentofte started well, and the first half became a goal rich affair for the home team. With a lead of 4- goal by break time, the victory was as good as home. In the second half, the pace was reduced, and the home team defended the lead until the final whistle.

Second match of the day was between Gentoftes 1st division team and Copenhagen Hockey (KH). The game became a messy affair with hard and direct play. There where many great chances but also two goalkeepers who both performed very well. Asger played a great match in the goal with many crucial saves, while the attackers missed one big chance after the other. The match’s final score was a slim 2-1 victory for the Gentofte team.

In the third and final match of the day, Gentofte’s womens team faced the rivals from Slagelse. Gentofte had not previously won against Slagelse in the indoor tournament. However, this did not seem to affect the home team before today’s match. Slagelse who arrived up without a goalkeeper or replacements on the bench, quickly had to realize that their winnigstreak had come to an end. Solid play and good runs on the esspecially the right side, secured the home team many good chances. The goals of the game often came after quick finishes from the right, which ended up in the empty goal. Final score 6-0