Gentofte hockey klub – Odin kamp referat

admin Ikke kategoriseret

Hockey kamp referat: Gentofte-Odin
(english below)

Den sidste weekend i september bød på endnu en spillerunde i 1. division, og denne gang gik turen til Odense. Kl. 9:00 var der samling ved klubhuset med morgenmad og nybagt brød for de morgen friske. Herefter vendte vi næsen mod Odense, og de tunge skyer der hang på den anden side af Storebælt.

Med en komprimeret trup på kun 9 spillere mod hjemmeholdets 12 kunne det godt se ud til, at det blev en lang og hård hockey kamp. Odins nye bane viste sig også at være endnu langsommere end den gamle, hvilket dog skulle vise sig at være en fordel. Efter bare 8 minutter var Gentofte foran 3-0. Første mål kom efter et hurtigt opspil hvor Rasmus førte bolden til baglinen, driblede to mand og lagde den på tværs til Christian der let kunne scorer sæsonens 5 mål. Kort efter lavede Pieter-Jan magi på toppen af feltet hvor han satte tre mand, og med et elegant baghåndsslag sendte han bolden under målmanden. 3-0 målet sendte Rasmus hårdt i side-nettet fra bagstolpen, efter en klasse aflevering fra Martin der gik direkte igennem hele forsvaret. Herefter fik Odin styr på forsvaret og chancerne blev færre, men ikke fraværende. Odin fik udlignet til 3-1 før Olivier, med et self-pass, førte bolden udenom Odin forsvaret og hamrede den forbi målmanden. Odin fik rig mulighed for at øve deres korte hjørner, hvilket gav pote en enkelt gang, hvor bolden med stor kraft havnede i det øvre venstre hjørne i Gentofte målet til pausestillingen 4-2.

Efter pausen måtte Gentofte ændre lidt i startopstillingen, da en farlig bold ved et kort hjørne havde sendt Rasmus til tælling med et slag på begge knæ. Odin forsøgte sig i 2. halveg med et højere pres, hvilket gav mere plads i den anden ende af banen. Gentofte fortsatte det gode spil, og med mål af Christian, Niels H, og Pieter-Jan efter pausen udbyggede holdet føringen til slut resultatet 7-2. Gentofte topper dermed 1. division med 10 ud af 12 mulige points.

Hockey match report: Gentofte-Odin

The last weekend in September featured another round in the 1st Division, and this time the trip went to Odense. 9:00 am the team met at the clubhouse for breakfast and newly baked bread for the morning fresh. afterwards we headed for Odense and the heavy clouds hanging on the other side of Storebælt.

With a compressed squad of only 9 players against the home teams 12, it looked to become a long and tough hockey match. Odin’s new astro pitch also turned out to be even slower than the old one, this would however prove to be an advantage. In just 8 minutes Gentofte was ahead 3-0. First goal came after a quick play where Rasmus led the ball to the backline, dribbled two men and crossed it to Christian who could easily score his 5th goal of the season. Shortly after, Pieter-Jan made magic from the top of the D, dribling past three men and with an elegant backhand shot he sent the ball under the goalkeeper. The 3-0 goal was scored by Rasmus with a hard lift into the side netting from the back post, following a class delivery from Martin who passed the ball through the entire defense. Then Odin got control of the defense and the chances became fewer but not absent. Odin managed to reduce the score to 3-1 before Olivier, with a self-pass, drove the ball past the Odin defense and knocked it past the keeper. Odin had a good opportunity to practice their short corners granted innumerable chances. One such chance ended up in the top left corner of the Gentofte goal with a powerfull drag flick, making it 4-2 at the break.

After the break, Gentofte had to change the game as a dangerous ball had taken out both of Rasmus kneecaps shortly before the break. Odin tried with a higher pressure in the second half, which left more space at the other end of the pitch. Gentofte continued to play well, and with goals by Christian, Niels H, and Pieter-Jan after the break, the team expanded the lead to the final result 7-2. Gentofte thus tops the 1st Division with 10 out of 12 possible points.