Hamborg, hockey og højt humør

admin Ikke kategoriseret

Første weekend i august tog klubbens senior hold tog, fly og bil til Hamborg for at deltage i MTHC-cuppen. MTHC-cuppen er en turnering, hvor det sociale er i højsædet og hockey kampene afvikles med højt humør. Halv tolv gik turen fra hovedbanegården mod Hamborg og humøret var højt fra starten og det blev kun bedre i løbet af turen. Fredag skulle de første kampe også spilles. Damerne spillede første kamp og skaffede et godt resultat med en sejr, herrerne derimod skuffede mod et hold de burde have slået. Fredag aften bød efterfølgende på festligheder der strakte sig til langt ud på natten.

Lørdag startede tidligt og bød på en lang dag med mange hockey kampe og samt sjov og ballade, men på trods af en ihærdig indsats lykkedes det kun gentofte holdene at skrabe et enkelt point sammen i løbet af dagen, igen gik det til dameholdet. Søndag skulle der spilles om placeringer, og her lykkedes det herreholdet at overvinde Käsefresser og sikre den eftertragtede 11 plads. Damerne der skulle spille om 9 pladsen kunne desværre ikke nå at afvikle deres kamp.
Alt i alt, en god weekend med mange mindeværdige stunder og et stensikkert gensyn med MTHC-cuppen næste år.!

First weekend in August the club’s senior team took train, airplane and car to Hamburg to participate in the MTHC-cup. The MTHC Cup is a tournament where social engagement is as important as the hockey matches, which are always settled with a high spririt and fair play. Half past twelve friday, the trip went from the Copenhagen central station to Hamburg and the spririt was high from straight of the bat, and it only improved during the trip. Friday the first matches would also be played. The ladies played first match and achieved a good result and victory, the men, however, disappointed against a team they should surely have beaten. Later Friday evening festivities lasted until far into the night.

Saturday started early and offered a long day with many hockey matches and lots of fun. In spite of a hard effort through the many games, the Gentofte teams only managed to collect a single point combined during the day. Again the womens team proved supirior on the hockey pitch as they managed to get the point. Sundays matches dertermined the final placing. Here the mens team managed to overcome Käsefresser and secure the much desired 11th place. The ladies who had to play for the 9th place were unfortunately unable to play their final match.
All in all, we had a good weekend with many memorable moments and a reunion with the MTHC-Cup next year.!