Hockeytræning er tilbage tirsdage og torsdage!

admin Ikke kategoriseret

Sommerferien er slut for de flestes vedkommende og det samme er sommertræning. I stedet kan vi byde velkommen tilbage til almindelig træning tirsdage og torsdage 17:00-20:30. Derudover er K3 booket til ekstra træning, oldboys og kamp afvikling alle onsdage (18:00-21:00) og søndage (09:00-15:00) i udendørssæsonen.
Sæsonen starter ud med Kiddy træning søndag d. 13 august fra 10-11 hvor der for de mindste vil være mulighed for at prøve kræfter med hockey. Og efterfølgende vil der være børne- og ungdomstræning i tidsrummet 10:30-15:00.

På seniorsiden byder den nye sæson på en ny træner. Uta Berg overtager tøjlerne på herreholdet. Og vi glæder os meget til at se, hvordan holdet kommer til at udvikle sig i fremtiden.

Vi ses på hockey banen!

(english)
For most of our players the summer vacation have ended by now and we would therefore like to welcome everyone back to normal training hours. Tuesdays and thursdays 17:00-20:30. Apart from normal training hours the K3 pitch have also been booked all wednesdays from 18:00 to 21:00 and 09:00 to 15:00. This allows for extra traininghours, an oldboys team and match execution.

We initiate the season with Kiddy training on sunday the 13th of august from 10:00 to 11:00 giving the smallest an opportunity to play around with a stick. Afterwards from 10:30 to 15:00 there will be training for our kids and youth teams.

On the senior side we would like to welcome Uta Berg as new head coach for the mens team. We are very much looking forward to see where she will take the team in the time to come.

See you on the pitch!