Field Hockey match summary: H Gentofte-Black Swans

admin Ikke kategoriseret

Gentofte Hockey Klub 15/5-2017

Mandag tog Gentoftes herrehold hjemme imod Copenhagen Black Swans. Et stærkt Gentofte hold med 11 spillere stod overfor et svækket københavner mandskab der manglede flere nøglespillere. Dette sås også kampen igennem hvor det meste af spilleret foregik udebaneholdets banehalvdel. Udebane debutanten og “man of the match” Olivier viste prøver på sit høje niveau med tre mål, vi glæder os til at se mere fra samme skuffe i de kommende kampe mod Slagelse. Den overordende niveau forskel på dagen mellem de to hold afspejledes også i slutresultatet, der endte med en 15-0 sejr til hjemme holdet.
Kampen var også første mulighed for den kommende herretræner Uta Berg, til at se sit kommende mandskab i aktion.
Copenhagen Black Swawns drager i næste uge til World Out Games i Miami og vi ønsker dem held og lykke. Hent medaljer og tanlines!

On Monday, Gentoft’s men’s team played home against Copenhagen Black Swans. A strong Gentofte team with 11 players faced a weakened Copenhagen crew who lacked several key players. This also showed throughout the game which most of the time took place on the away team’s part of the field. Outdoor debutant in the Gentofte shirt and “man in the match” Olivier a taste of his high level with three goals and overall good hockey, we look forward to seeing more from the same drawer in the upcoming matches against Slagelse. The overall level difference between the two teams was reflected in the final result, which ended with a 15-0 win for the home team.
Kampen was also the first opportunity for the forthcoming mens-coach Uta Berg to see her future crew in action.
Copenhagen Black Swawns will next week be playing in the World Out Games in Miami, and we wish them good luck. Get medals and tanlines!